JOJ Plus

Kosti I (16)

2.3.2017 od 08:50 do 09:45

Žena v podzemí
Tím Dr. Brennanovej (EMILY DESCHANELOVÁ) spolu s agentom Boothom (DAVID BOREANAZ) vyšetrujú smrť mladej filmárky, ktorej telo našli v podzemnej šachte. Žena tam nakrúcala dokument o bezdomovcoch. Je možné, že ju zabil niektorý z nich?
Doktorka Temperance Brennanová (EMILY DESCHANELOVÁ) so špeciálnym agentom FBI Seeleyom Boothom (DAVID BOREANAZ) prichádzajú do podzemnej šachty. Na jej dne našli mŕtve telo mladej ženy, ktoré sa roztrieštilo pádom z výšky.
Vyšetrovateľov sleduje neznámy muž, ale keď sa za ním rozbehnú, utečie. Telesné ostatky patria filmárke Marni Hunterovej (FAY WOLFOVÁ). V dokumentárnom filme, ktorý práve nakrúcala, chcela priniesť svedectvo o spôsobe života bezdomovcov, obývajúcich podzemné šachty.
Brennanová si myslí, že Marni zhodili do hĺbky, keď bola v bezvedomí. Tím Jeffersonovho inštitútu nájde v jej lebke prasklinu spôsobenú ostrým špicatým predmetom.
Filmárkin snúbenec Phil Garfield (DAVID DENMAN) vypovedá, že mali pred svadbou. Poskytne polícii súkromný videozáznam o živote Marni, na ktorom Brennanová spozná muža, ktorý ich sledoval a v podzemí im unikol. Sociálna pracovníčka Helen Bronsonová (MARY MARAOVÁ), ktorá pomáha bezdomovcom v núdzi, ich k mužovi zavedie.
Je to Harold Overmayer (GLENN PLUMMER) a pôsobí ako „starosta“ podzemného mesta bezdomovcov. Brennanová s Boothem uňho nájdu Marniinu videokameru a jej zakrvácané šatstvo...
Kto je však zodpovedný za jej smrť a prečo ju zabil?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist