JOJ Plus

Kosti I (15, 16)

1.3.2017 od 17:00 do 18:55

Dve telá v laboratóriu
Dr. Brennanová (Emily Deschanelová) si dohovorí schôdzku s internetovým známym, Davidom Simmonsom (Coby Ryan McLaughlin), ktorého osobne nepozná, a ktosi na ňu pritom vystrelí. Má útok na jej osobu nejakú súvislosť s aktuálnym prípadom, ktorému sa venuje?
V Jeffersonovom ústave práve skúmajú pozostatky mladej Penny Hamiltonovej, ktorej vrah vydlabal oči, podrezal krk vreckovým nožom so zubom na čepeli, rozrezal telo a jeho kúsky pohodil psom.
Špeciálny agent FBI Seeley Booth (DAVID BOREANAZ) sa s podobnou vraždou stretol už pred dvoma rokmi, ale podozrivého Kevina Hollingsa (GREG ELLIS) vtedy neodsúdili...
Doktorka Temperance Brennanová (EMILY DESCHANELOVÁ) s Boothom pátrajú u Hollingsa a nájdu u neho zbierku kľúčov. Je možné, že niektorý z nich mohol vrah použiť na vydlabanie očí svojej obete?
Druhým prípadom je telo mafiána Cuchiniho, ktoré vyplavilo more. Cuchini zmizol pred šiestimi rokmi. Vedecký tím nájde na kostiach stopy po guľkách. Booth vypátra, že Cuchini bol na nože s mafiánskym klanom Romanovcov, ktorí ho zrejme dali zabiť. Betón, ktorý Cuchiniho mŕtvolu stiahol do morských hlbín, vyrábajú v továrni Carla Romana.
Agent Booth predstaví doktorke Brennanovej špeciálneho agenta FBI Jamieho Kentona (ADAM BALDWIN), ktorý má prípad Cuchiniho na starosti. Brennanová si prostredníctvom internetu dohovorí schôdzku s Davidom Simmonsom (COBY RYAN McLAUGHLIN), ktorého osobne nepozná. Keď prichádza na dohovorené miesto, niekto na ňu vystrelí...

Žena v podzemí
Tím Dr. Brennanovej (EMILY DESCHANELOVÁ) spolu s agentom Boothom (DAVID BOREANAZ) vyšetrujú smrť mladej filmárky, ktorej telo našli v podzemnej šachte. Žena tam nakrúcala dokument o bezdomovcoch. Je možné, že ju zabil niektorý z nich?
Doktorka Temperance Brennanová (EMILY DESCHANELOVÁ) so špeciálnym agentom FBI Seeleyom Boothom (DAVID BOREANAZ) prichádzajú do podzemnej šachty. Na jej dne našli mŕtve telo mladej ženy, ktoré sa roztrieštilo pádom z výšky.
Vyšetrovateľov sleduje neznámy muž, ale keď sa za ním rozbehnú, utečie. Telesné ostatky patria filmárke Marni Hunterovej (FAY WOLFOVÁ). V dokumentárnom filme, ktorý práve nakrúcala, chcela priniesť svedectvo o spôsobe života bezdomovcov, obývajúcich podzemné šachty.
Brennanová si myslí, že Marni zhodili do hĺbky, keď bola v bezvedomí. Tím Jeffersonovho inštitútu nájde v jej lebke prasklinu spôsobenú ostrým špicatým predmetom.
Filmárkin snúbenec Phil Garfield (DAVID DENMAN) vypovedá, že mali pred svadbou. Poskytne polícii súkromný videozáznam o živote Marni, na ktorom Brennanová spozná muža, ktorý ich sledoval a v podzemí im unikol. Sociálna pracovníčka Helen Bronsonová (MARY MARAOVÁ), ktorá pomáha bezdomovcom v núdzi, ich k mužovi zavedie.
Je to Harold Overmayer (GLENN PLUMMER) a pôsobí ako „starosta“ podzemného mesta bezdomovcov. Brennanová s Boothem uňho nájdu Marniinu videokameru a jej zakrvácané šatstvo...
Kto je však zodpovedný za jej smrť a prečo ju zabil?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist