DajTo

Terminátor Genisys

1.3.2017 od 20:15 do 22:50

Krátka anotácia:
Vroku 2029 sa rysuje šanca poraziť nadobro Skynet, no ten má tajnú zbraň, ktorou môže zmeniť osud ľudstva. Výsledkom snaženia oboch strán je putujúci Kyle Reese do roku 1984, kde sa má stretnúť so Sarah Connor achrániť ju.
Dlhá anotácia:
Budúcnosť je temná. Súdny deň v90-tych rokoch minulého storočia zlikvidoval polovicu ľudstva atí, ktorí prežili sa od tej doby márne snažia vzdorovať počítačovému systému Skynet. Najsilnejšie hnutie odporu sa sformovalo okolo Johna Connora (Jason Clarke), ktorý pre Skynet predstavuje najväčšiu hrozbu. Problém má vyriešiť Terminátor - stroj na zabíjanie sľudskými črtami (Arnold Schwarzenegger). Skynet ho pošle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sarah skôr, ako ho stihne počať. Lenže aj ľudskí rebelovia majú prístup kstroju času aza Sarah pošlú vojaka Kylea Reesa (Jai Coutney), aby ju chránil pred Terminátorom. Až do toho momentu sa popis zhoduje sprvým dielom. Návratom do roku 1984 však dochádza kzásadnému obratu. Kyle Reese zisťuje, že Sarah nie je bezbranná avydesená servírka, ale poriadna bitkárka, ktorú nejaký Terminátor nevydesí...
Zaujímavosti:
Terminátor Genisys je prvým dielom samostatnej trilógie. Nový Terminátor teda slúži ako reštart celej série. Na ďalší diel sa priaznivci tohto žánru môžu ísť pozrieť do kín už vtomto roku.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist