JOJ Plus

Kosti I (10)

21.2.2017 od 18:10 do 19:15

Žena z letiska
Mladá žena, ktorej pozostatky nájdu rozprášené na letiskovej ploche, mala za sebou niekoľko plastických operácií, čo jej úplne zmenili tvár. Podarí sa telo identifikovať?
Doktorka Temperance Brennanová (EMILY DESCHANELOVÁ) a jej spolupracovníci študujú telesné pozostatky bojovníka z doby kamennej spred 15-tisíc rokov. Zdá sa, že by sa mohlo jednať o príslušníka kmeňa Piktov, hoci nález pochádza z južnejších končín, kam sa títo ľudia obvykle nedostali.
Uprostred práce prichádza z Los Angeles správa o telesných pozostatkoch, ktoré našli na letiskovej ploche. Dr. Daniel Goodman (JONATHAN ADAMS) posiela na miesto činu doktorku Brennanovú.
Temperance a špeciálny agent Seeley Booth (DAVID BOREANAZ) čoskoro zistia, že telo, ohlodané kojotmi, patrí mladej žene, ktorá podstúpila celý rad plastických operácií, nielen na tvári, ale na celom tele. Podľa prsného implantátu vyšetrovatelia napokon nájdu lekára, ktorý mladú ženu menom Rachel operoval.
Doktor Anton Kostov (MICHAEL B. SILVER) bol však zároveň aj jej klientom - Rachel bola totiž luxusná prostitútka na telefóne...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist