Markíza

O 10 rokov mladší

21.2.2017 od 21:40 do 22:45

Nespokojnosť je bežná ľudská vlastnosť a málokto z nás nenájde na sebe nič, čo by nechcel zmeniť. Niekto chce mať krajší chrup, iný menej vrások, ďalší chce byť štíhlejší... Tí, ktorí sa rozhodli podstúpiť zmenu, nabrali odvahu a prihlásili sa do novej relácie, ktorá je vo svete mimoriadne úspešná a známa pod názvom 10 Years Younger, tak dostali šancu zmeniť svoj výzor.
 
Manželské páry, kamarátky, susedky, súrodenci, či kolegovia prejdú kompletnou zmenou vizáže pod odborným dohľadom špičkových dermatológov, vizážistov, kaderníkov, zubárov, výživových poradcov, fitness trénerov, plastických chirurgov - a omladnú tak doslova o 10 rokov. Nejde však o klasickú zmenáreň, relácia je v prvom rade založená na príbehoch ľudí, ktorí sa starajú o to, aby ich rodiny dôstojne žili, ale z istých dôvodov si nemôžu dovoliť investovať do svojho vzhľadu tak, ako by chceli. Moderátorskej taktovky sa zhostí Miriam Šmahel Kalisová a spolu s Martinom Šmahelom dohliadajú na všetky tieto úžasné premeny. 
V dnešnej časti sa zmenia na nepoznanie manželia Mária a Miroslav, ktorí spolu žijú už 45 rokov. Čakajú pravnúča. Chceli by vyzerať tak krásne ako na svadobných fotografiách. Miroslav je zachovalejší ako Mária. Mária má reálny strach zo zubárov a jej chrup tak aj vyzerá. Okrem toho Mária veľa fajčí, Miro s tým skončil v roku 1985. Ich pletené svetre v akváriu schytajú veľkú kritiku. Móda nie je ich doménou, venujú sa úplne iným činnostiam. Vďaka šou O 10 rokov mladší však môžu aj ľudia v dôchodkovom veku omladnúť a vyzerať lepšie.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist