JOJ

Dedičstvo (14)

26.1.2017 od 10:50 do 12:00

Každý kope za seba
Júlia a Iveta bojujú v Andrejovom dome o svoje miesto. Jane sa to páči a Júliu ešte väčšmi provokuje. Iveta oznámi Andrejovi, že sa sťahuje späť do domu. Najprv sa tvári, že sa chce vrátiť aj k nemu ako manželovi, ale napokon z nej vylezie, že chce len peniaze. Podpíše mu rozvod, ale chce peniaze za polovicu domu. Júlia ustúpi a už nežiada od Andreja stavebné povolenie na pozemku, ktorý jej patrí. Nechce Andrejovi poškodiť meno a povesť a zničiť mu kariéru ako starostovi. Zdenka využije rozruch v Andrejovom dome a dáva mu v zhone podpísať papier, čo sľúbila Gabovi. Tóno sa pri spovedi sťažuje farárovi, že Lydka ho uháňa, lebo chce dieťa. Farár ho upozorní, že ak jej nevyhovie, môže sa Lydka zakukať do niekoho iného. Tóno sa sťažuje aj v krčme Mišovi, a keď to počuje Ronaldo, skoro mu zabehne. Ronaldo sa na majeri zoznamuje s Marcelou. Pozve ju na tréning a dá jej na seba kontakt.
Iveta (LUCIA MUSELÍKOVÁ) oznámi Andrejovi (DANO JUNAS), že sa sťahuje späť. Najprv sa tvári, že sa chce vrátiť aj k Andrejovi, ale napokon z nej vylezie, že chce peniaze. Podpíše mu rozvod, ale chce peniaze za polovicu domu.
Dano (PETER MATTES) stále skrýva pred Karolínkou (KAROLÍNA KUBÁNKOVÁ), že jej mama zmizla. Rudovi (FRANTIŠEK HARNÚŠEK) sa nepáči, že sa Dano motá stále len okolo Karolíny. Marcela (TATIANA ŠTÚROVÁ) sa ho zastane a Rudo jej dá pocítiť, že to, čo mu povedala, prehnala.
Tóno (ADOLF ACHBERGER) sa schováva pred Lydkou (IVETA PENTHOROVÁ), ktorá chce stále pracovať na dieťati. Gabo (JÁN MAROŠI) sa znovu pokúša o Marcelu, tá mu jasne povie, že nesiaha svojmu otcovi ani po členky.
Ronaldo (DOMINIK GAJDOŠ) sa snaží udobriť s Martinom (MARCEL KLÍMA), ktorý sa však ponáhľa sanitkou odviesť lieky Rudovi na majer. Ronaldo je ale neodbytný, tak ho Martin odvezie so sebou.
Marcela sa snaží pomôcť Danovi, ktorý je zlomený z toho, že Kristína zmizla. Rudo sa snaží Danovi dohovoriť v dobrom. Chápe, že ho to bolí, ale musí sa tomu postaviť.
Ronaldo sa na majeri zoznamuje s Marcelou. Pozve ju na tréning a dá jej na seba kontakt.
Júlia (ZUZANA SLÁMKOVÁ) a Iveta bojujú v Andrejovom dome o svoje miesto. Jane (DÁŠA LAUROVÁ) sa to páči a Júliu ešte viac provokuje.
Darina (LUCIA FRIČOVÁ STANKOVSKÁ) chystá chlapcov na majer za dedom, Mišo im to však zatrhne. Opäť sa kvôli tomu s Darinou pohádajú.
Júlia ustúpi a už nežiada od Andreja stavebné povolenie na pozemku, ktorý jej patrí. Nechce Andrejovi poškodiť meno a reputáciu ako starostovi.
Ďuri (PAVOL TOMČÍK) vyčíta Rudovi, že aj vďaka nemu Kristína zmizla. Lucia (NIKOLA DUBOVANOVÁ) a Jana sa pred Ivetou pohádajú kvôli Martinovi.
Tóno sa pri spovedi sťažuje farárovi, že Lydka ho uháňa, lebo chce dieťa. Farár ho upozorní, že ak jej nevyhovie, môže sa Lydka zakukať do niekoho iného. Tóno sa sťažuje aj v krčme Mišovi, keď to počuje Ronaldo, skoro mu zabehne.
Rudo a Marcela sa uzmieria. Martin a Lucia si dajú prvý bozk.
Zdenka (DRAHOMÍRA PANUŠKOVÁ) využije Andrejovu situáciu s Ivetou a dáva mu, u neho doma v zhone, podpísať papier, čo sľúbila Gabovi.
Karolínka sa Dana stále pýta, kedy sa vráti maminka. Dano si nevie rady, stretne ich Júlia a podarí sa jej Karolínku upokojiť.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist