Doma

Sandhya - svetlo môjho života (63-66)

25.1.2017 od 18:30 do 20:30

Po záchrane Santosh pred býkom, všetci chvália Sandhyu za jej statočnosť. Meenakshi začne žiarliť a chce poštvať Santosh proti Sandhyi. Namiesto pochvaly Sandhye jej Santosh nadáva, ako aj verí, že Sandhya klamala o svojich dňoch, len aby sa vyhla práci v domácnosti. Aká je pravda?
Niekde hlboko Santosh vie, že Sandhya je čestný človek, napriek tomu jej ale stále hovorí, aby preukázala svoju nevinu tým, že bude prisahať na Sooraja. Bude s tým Sandhya súhlasiť? Neskôr Sandhya omylom vyleje olej na podlahu namiesto vody. Pomôže jej Sooraj upratať ten neporiadok?
Počas toho, ako ide domov, zastaví sa Sandhya u Vikrama v obchode. Meenakshi a Vikram jej klamú o finančnej situácii obchodu, ale ona sa dozvie pravdu. Doma Santosh povie Vikramovi, aby prispieval na výdavky domu, keďže je jeho obchod v zisku. Povie Santosh o Vikramovom úspechu?
Práve, keď chce Chotu povedať Sandhyi o Soorajových citoch k nej, Sooraj ho vezme preč. Sooraj je rád, keď vidí Sandhyu, ako prišíva gombík na jeho košeli. Ale namiesto gombíkov prišíva niečo iné. Ďalšie ráno, zostane Sandhya sklamaná zo Sooraja a z ľudí okolo seba.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist