JOJ Plus

Agentka bez minulosti IV (4)

25.1.2017 od 10:10 do 11:05

Nebezpečná partia
Annie sa rozhodla sledovať čínsky pár, na ktorý dostala tip, a dúfa, že nájde dôkazy proti Henrymu. Joan ako nová riaditeľka dočasne vymenovala do svojej predchádzajúcej pozície Auggieho. Auggie povýšený v hierarchii CIA sa stal Anniným dočasným šéfom, a práve vďaka tomu to medzi milencami tak trocha zaškrípe...
Henry chcel, aby Annie zabila Tea ako dôkaz, že berie vážne úlohu, ktorý jej zadal. Čo mu má povedať? Henry je šikovný, vie, že Annie pre neho nepracuje. Jediná verzia je, že Teo utiekol z tajného väzenia. To bude aj v Calderovej správe. Auggie stále neverí Téovi, ale Annie si je istá, že je nepodrazí. Dal jej kontakt na Chena a vie, že je to Arthurův syn. Xu Chen pracuje v banke a Wendy Chenová je atašé na čínskom veľvyslanectve. Annie ich zamýšľa sledovať. Prenajme si vedľajší byt a chce sa s nimi zoznámiť.
Joan ako nová riaditeľka dočasne vymenovala do svojej predchádzajúcej pozície Auggieho. Zverí sa Annie, že to vedel už predchádzajúceho večera, ale nemohol o tom hovoriť. To, že sú s Annie pár, nesmie ovplyvňovať ich prácu.
Ericovi Braithwaitovi sa nepáči, že Joan vymenovala Auggieho bez predchádzajúcej konzultácie. Joan je však schopná rozhodovať samostatne a Eric by sa mal rýchlo vyrovnať s tým, že sa šéfkou stala ona, a nie on. Ericovi sa nepáči ani to, že sa Arthur za ňou zastavil v agentúre, keď rezignoval. Joan Arthura varuje - Eric čaká na jej chybu a Henry na Arturovu prehnanú reakciu. Arthur vie, čoho je Henry schopný, a navyše by sa rád k Joan vrátil. Aj Joan by to chcela, ale zatiaľ nie je pripravená.
Auggie zistí, akým spôsobom Chénovi prevádzali peniaze, aj to, že Chénovi niekto volal. Má sa s dotyčným stretnúť. Annie ich sleduje. Je to Henry. Chen sa s ním dohaduje. Svoj diel práce urobili, nemôžu za to, že niekto útoku zabránil. Puma počas razie utiekol. Henry s nimi ukončí spoluprácu. Ponúka tučné odstupné a život na Kajmaních ostrovoch...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist