JOJ

Kameňák 3

25.1.2017 od 21:40 do 00:05

Policajného náčelníka z Kameňákova Pepu Nováka (VÁCLAV VYDRA) síce povýšili na majora, ale jeho život sa prakticky nezmenil - občania ho naďalej hnevajú a uspokojiť sexuálne náruživú manželku Vilmu (JANA PAULOVÁ) sa mu stále nedarí. Život mu navyše komplikuje početná cigánska rodina, ktorá sa mu nasťahovala do susedstva. Pepa nariadi, aby sa Vilma s Julčou (VĚRA KUCHTOVÁ) okamžite prihásili na hodiny karate a bojových umení. Lenže lekcie s Oldom skutočne nie sú len o sebaobrane...
Zámocký pán má problémy so synáčikom Willym, ktorý už se síce rozišiel s priateľom záhradníkom, ale pre zmenu zase pokukuje po miestnom lekárovi a vôbec si nevšíma záujem zo strany zdravotnej sestry Moniky (MONIKA ABSOLONOVÁ).
Babka Nováková opustila tento svet, takže dedo Novák (JAN SKOPEČEK) je zrazu slobodný a nik ho nekrotí, nekotroluje a neobzmedzuje. Modrý prameň baby Kropáčkovej (ANNA VEJVODOVÁ) síce vyschol, ale starká má energie stále na rozdávanie.
Bohatý majiteľ futbalového klubu Leo Kohn (JOSEF LAUFER) nie je príliš spokojný s výkonmi mužstva a nepomáha ani podplácanie rozhodcov. Naviac je stále na nože s svokrou Ester (EVA TAUCHENOVÁ), ktorá je posadnutá tipovaním a stávkami. Leo sa ju pokúsi optráviť, poháriky sa však pomiešajú a otrávené víno vypije jeho žena. Tá potom celú noc zvracia a Leo sa znova so svokrou poháda. Z hádky vzíde neobvyklá stávka. Ak Ester dokáže zostaviť víťazné mužstvo, stane sa Leo jej otrokom. Ak však Kameňákov zvíťazí, odíde Ester navždy z domu.
Nadchádzajúci futbalový zápas sa stáva hlavnou atrakciou. Kohn sľubuje hráčom za víťazstvo stotisíc korún a noc s Dolly Buster, Ester postaví ako tím cigánsku rodinu a sľúbi jej milión. Môže si to dovoliť, pretože práve vyhrala.
Všetci usilovne trénujú a obyvatelia mestečka využívajú ohlásený futbalový zápas na uzatváranie rôznych stávok. Je isté, že v nedeľu pôjde o veľa - nielen o peniaze a sex s pornohviezdou...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist