Doma

Sandhya - svetlo môjho života (56-59)

23.1.2017 od 18:30 do 20:20

Po zistení, že Sooraj pripravil koláč, mu Sandhya povie, že chcela vyhrať poctivou cestou. Medzitým Santosh naďalej chváli Sandhyine varenie a to aj pred jej švagrinou. Neskôr Sandhyina švagriná trvá na tom, aby sa podelila o svoj sen so Soorajom. Podarí sa mu porozumieť?
Mohit žiada Sandhyu, aby sa nikto nedozvedel pravdu o tom, že si požičala peniaze na jeho vzdelanie, avšak ona odmieta. Santosh požiada Sandhyu, aby sa nenechala ovplyvniť Meenakshiou a doručila obed Soorajovi. Niektoré dievčatá zo školy urazia Sooraja a Chotu. Sandhya chce diskutovať so Soorajom o Mohitovom a jej vlastnom vzdelaní. Spolužiačky trápia Sooraja v jeho obchode a snažia sa ho očierniť.
Sooraj odsudzuje spolužiačky za ich nevhodné správanie v jeho obchode. Sandhya všetko počuje a zostane v šoku. Vracia sa domov, bez toho, aby odovzdala Soorajovi obed. Meenakshi využíva situácie a hlási celú situáciu Santosh. Ako bude reagovať Santosh?
Na príkaz Santosh servíruje Sandhya obed Soorajovi a neochotne sa ho snaží potešiť. Medzitým Meenakshi povie Vikramovi o Santoshinej hádke so Sandhyou. Špekulujú o Sandhyi a jej minulosti. Objavia niečo, čo by pridalo jej problémom?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist