Markíza

Hviezdna párty

22.1.2017 od 16:40 do 17:45

Televízia Markíza prináša na obrazovky novú zábavnú šou s názvom Hviezdna párty! Prijmite pozvanie do televíznej obývačky, pridajte sa k hviezdnym hosťom a užite si spoločne s moderátorom Andrejom Bičanom večer plný uvoľnenej atmosféry, pohodovej zábavy, improvizácie i napätia.
Chceli ste vedieť, aké sú vaše obľúbené televízne hviezdy, keď "vypadnú zo svojej úlohy" a sú medzi skupinou priateľov? Máte jedinečnú príležitosť! V zábavnej šou Hviezdna párty si svoje sily zmerajú vždy dva tímy zložené z troch slovenských celebrít, doplnené jedným súťažiacim z radov divákov. Ich úlohou bude svojho tímového spoluhráča priblížiť k finančnej výhre. Tímy budú medzi sebou bojovať v rôznorodých párty hrách s cieľom získať najvyšší počet bodov, a teda aj možnosť hrať o skutočné peniaze.
Súťažiaci z radov divákov, ktorý je z víťazného tímu, a ním vybraná celebrita postúpia do finálového kola. Za každú správnu odpoveď získava súťažiaci divák peniaze a celebrita súčasne zbiera peniaze na dobročinné účely. Pokiaľ odpovedia správne na všetky finálové otázky, získa víťaz až 1500 eur a Nadácia Markíza zároveň prispeje 1000 eurami na vybraný charitatívny projekt.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist