Doma

Sandhya - svetlo môjho života (52-55)

20.1.2017 od 18:30 do 20:30

Santosh si všimne zmenu správania Sooraja. Neskôr Santosh odstráni poistku z ohrievača, aby ušetrila energiu. Santosh nepokojne čaká na Sandhyu. Sooraj požiada Sandhyu aby sa čím skôr pripravila, pretože Santosh na ňu čaká. Prečo Sandhya mešká?
Po práci Santosh urazí rodičov Sandhye tým, že ukáže prstom na jej výchovu. Ako súčasť testu požiada Sandhyu, aby pripravila rovnaké koláče, aké mala, keď ju Santosh stretla. Kým sa Sandhya hnevá na svoju úlohu, Meenakshi sa modlí za jej zlyhanie.
Santosh odmieta dať peniaze na vzdelanie pre Mohit. Vikram zoberie Meenakshi do banky, podvádzajúc Santosh. Santosh kričí na Sandhyu, keď jej padne nádoba. Sooraj pomáha Sandhyi, keď nevie identifikovať fazuľu mungo. Santosh vidí Sandhyinu kuchársku knihu a myslí si, že kniha patrí Chhavi. Vikram a Meenakshi sú šťastní, že dostali peniaze.
Sandhya je pochválená za dezert, ktorý pripravila, ako súčasť svojej úlohy. Daruje Sandhyi striebornú nádobu svojho otca, ako prejav uznania. To všetko sa udeje, zatiaľ čo Santosh netuší pravdu o pripravenom dezerte. Čo sa stane, keď zistí pravdu?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist