JOJ Plus

Hawaii 5.0 V (14)

20.1.2017 od 18:20 do 19:20

Strata pamäti
Kým policajný tím Five-0 prenasleduje tajomného sériového zločinca bulharského pôvodu, ktorého nikto nikdy nevidel a jeho tvár je neznáma, Kono ochraňuje ich jedinú svedkyňu v nemocnici. Napokon musí bojovať o vlastný život, keď odhalí jej skutočnú identitu...
Bývalého trestanca JC Dekkera (XZIBIT) postrelia, keď sa chce vlámať do väznice. Po zásahu hlavy však stratí pamäť a počas výpadku si nedokáže spomenúť na nič, čo robil posledných niekoľko dní. Policajný tím Five-0 zistí, že Dekker je v súčasnosti tajným informátorom ministerstva pre vnútornú bezpečnosť a hľadá dôkazy o podvodoch s vízami a dokladmi totožnosti imigrantov. Jeho cieľom je dolapiť nebezpečného bulharského zločinca Romana Zidnika, muža bez tváre, ktorého podoba je neznáma. Nik nevie, ako vyzerá, nikto z policajtov ani imigračných úradníkov ho ešte nikdy osobne nestretol, nevidel na fotografii a ani na vlastné oči živého.
Ako je známe, Dekker pozná Romana Zednika vďaka pánovi Sidneymu Amesovi (DAVID CORDELL), ktorý na havajskom ostrove Oahu poskytuje zločincom služby sprostredkovateľa a ochrancu. Polícia ho však nájde už mŕtveho a Five-0 si myslí, že ho zabil Dekker v sebaobrane. Detektívi vypátrajú Romanov úkryt, ale nájdu v ňom len zranenú modelku Danielle (ANA ALEXANDEROVÁ).
Keď polícia dostane tip na muža, ktorý je údajne skutočný Roman Zednik, dôjde k prestrelke a muža zabijú. Až potom vysvitne, že šlo o omyl a falošný tip.
Napokon sa Dekkerovi vráti pamäť a detektívke Kono prezradí šokujúcu pravdu. Skutočným Romanom Zednikom je modelka Danielle. Roman/Danielle sa lieči zo zranenia v nemocnici a po príchode Dekkera s Kono ich chce zlikvidovať. Kono je však rýchlejšia a zabije ju defibrilátorom.
Kono začína pochybovať o budúcnosti svojho vzťahu k Adamovi, keď zistí, že jeho väzby na skorumpovaný rodinný biznis naďalej pretrvávajú.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist