Doma

Sandhya - svetlo môjho života (48-51)

19.1.2017 od 18:40 do 20:30

Sooraj žiada Ankura o dôvod predaja svojho domu. Napriek jej ospravedlneniu, odmieta Santosh odpustiť Meenakshi. Neskôr prekvapivo Santosh chváli Meenakshi aj Sandhyu pred svojimi susedmi. Aké sú dôvody Santoshinho podivného správania?
Sooraj prosí Sandhyu, aby predišla k nedorozumeniu so Santosh. Neskôr príde polícia s vecami, ktoré zmizli počas lúpeže. Okrem šperkov sa našli aj niektoré súbory a certifikáty. Tesne predtým, ako si Chhavi začne čítať certifikáty, jej ich Sandhya vytrhne. Prečo to Sandhya urobila?
Chaturi a Chotu vyzdobia Soorajovu izbu na jeho prvú noc. Medzitým Santosh pripomína Sandhyi jej manželské povinnosti a žiada od nej vnúča čo najskôr. Neskôr sa vo svojej izbe Sooraj pokúša o intímnu chvíľu so Sandhyou. Zblížia sa?
Práve, keď sa Sooraj pokúsi pobozkať jej ruku, rozrušená Sandhya vybuchne od hnevu. V záchvate hnevu zničí výzdobu. Neskôr zostane Santosh v šoku, keď jej Sooraj buchne dverami pred tvárou, práve keď nesie mlieko pre neho a Sandhyu. Čo bude robiť Sooraj ďalej?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist