Doma

Sandhya - svetlo môjho života (44-47)

19.1.2017 od 06:20 do 08:25

Keď príde Sandhya do Soorajovho obchodu kvôli obradu Diwali, daruje jej niečo, čo jej kúpil pred svadbou. Medzitým Santosh zakáže Meenakshi zúčastniť sa obradu. Neskôr Santosh požiada Sandhyu, aby sa dotkla Soorajovej nohy. Bude Sandhya súhlasiť?
Santosh zakáže Soorajovi, z povolania Meenakshi, aby sa k nim pridal na večeru. Vikram podporí Santosh v jej rozhodnutí proti Meenakshi. Neskôr Sooraja poteší, keď vidí Sandhyu, ako berie jedlo pre Meenakshi. Na druhej strane, sa Meenakshi snaží Sandhyu provokovať. Čo povedala Meenakshi Sandhyi?
Keď Santosh odmietne míňať peniaze na kurz diplomovej práce pre Mohit, Sandhya sa ju snaží presvedčiť, aby poplatok zaplatila. Santosh jej nadáva za to, že je príliš úprimná a varuje ju. Neskôr dá Santosh Sandhyi jednu radu.
Sandhya vyčíta Ankurovi všetky klamstvá, ktoré povedal, len aby si vzala Sooraja. Medzitým, keď sa Sooraj rozpráva so Santosh o kurze pre Mohit, odhaľuje mu dôvody svojho odmietania. Ako Ankur ospravedlní svoje dôvody na klamstvo? Prečo Santosh odmieta zaplatiť kurz pre Mohit?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist