JOJ Plus

Agentka bez minulosti IV (1/16)

19.1.2017 od 10:10 do 11:05

Romantický výlet
Kolegovia Annie a Auggie sa zamilovali a tvoria šťastný pár. Spoločne odcestujú do Kolumbie, aby zistili, komu tam tajne posiela peniaze ich nadriadený v CIA. Zistia, že Arthur má v Kolumbii syna, čo ho doženie k rezignácii. Annie sa chce dozvedieť viac a pokračuje v pátraní v Kolumbii aj Paname. Keď Auggieho povýšia, stane sa dočasným šéfom Annie. Trocha to medzi nimi zaškrípe...
Annie a Auggie sa do seba zamilovali a stal sa z nich pár. Annie sa prizná, že predchádzajúceho večera mala schôdzku s Henrym Wilcoxom. Dal jej spis, v ktorom boli závažné informácie o Arthurovi. Výpisy naznačujú, že posiela peniaze teroristickej skupine ALC v Kolumbii. Tiež jej ukázal fotky z Arturovej schôdzky s jednou ženou vo Washingtone. Má vraj dôkazy, že táto žena sa stýka s teroristom z ALC menom Puma. To je predsa Auggieho prezývka! Zajtra má začať Auggieho bezpečnostná previerka a Arthur do týždňa rezignuje.
Druhý deň naozaj príde kontrola a zabaví Auggieho hard disky. Annie sa rozhodne okamžite odletieť do Kolumbie. Po prílete ju sleduje nejaký muž. Vyhľadá zástupca riaditeľa banky a žiada od neho informácie o účte. Dohovorí si stretnutie na popoludnie. Priletí aj Auggie. Arthur a Joan sa o výlete dozvedia. Domnievajú sa, že ide o súkromnú záležitosť. Sami si tiež naplánujú romantický víkend.
Annie s Auggie idú na schôdzku s bankárom, ale nájdu len jeho mŕtve telo. Aj na nich niekto vystrelí, ale ktosi im zachráni život. Je to Calder Michaels, šéf mestskej polície. Naznačí, že pracuje pre rovnakú organizáciu ako oni.
Po telefonáte na utajený mobil Arthur zruší plánovaný výlet s manželkou Joan, ale chce s ňou aspoň zájsť na večeru.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist