JOJ

Agentka bez minulosti IV (2)

19.1.2017 od 23:50 do 00:45

Kolumbijská stopa
Z vyšetrovania vyplynie, že Henry má v Langley spojku. Auggie vie, že keď začne pátrať po totožnosti informátora, riskuje všetko. Arthur rezignuje a prizná sa, že Theo je jeho syn. Na fotografiách spojky teroristov však nie je žena, pre ktorú sa vzdal funkcie v CIA. Annie sleduje kolumbijskú stopu a podozrieva Arthura, že financuje juhoamerických teroristov. Skúma, ako mohol Henry vedieť o Auggieho previerke a rezignácii Arthura. Annie volá Arthurovi, že Henry prehltol návnadu, a sleduje ho, ako telefonuje z verejného automatu. Auggie zistí, že volal do Langley. Späť mu niekto zavolal z predplateného mobilu.
Annie sa vracia domov, kde na ňu čaká Arthur. Je mu jasné, že údaje o kolumbijskom účte im dal Henry. Žena na fotografiách nie je tá, kvôli ktorej rezignoval. Je to Teresa Hamiltonová, spojka v Pume. Annie vie, že Teo je jeho syn. Arthur sa prizná, že ho mal v čase, keď bol ešte skoro dieťa. Jeho matka Anna Sofia ho vychovávala s rodičmi, ktorí jej bránili, aby sa s Arthurom vídala. Napriek tomu sa im niekoľkokrát podarilo byť spolu. Potom zomrela a on stratil so synom kontakt. Spojil sa s ním len pred pár rokmi. Teraz je veľa nevyrovnaný. Joan o tom nevie. Mali problém založiť rodinu a Arthur sa jej bál povedať, ako je pre neho otcovstvo dôležité.
Annie si nie je istá, či Henry vie, že Teo je Arthurov syn. Arthur chce, aby Henrymu všetko potvrdila. Aj to, že Arthur financuje Pumu. Annie sa neskôr s Henrym zíde a chce vedieť, čo má robiť. Henry tvrdí, že nechcel, aby sa tým zaoberala. Vraj jej dal ten spis len ako profesionálnu pozornosť a nevie, prečo do toho vtiahla ďalších ľudí. Annie sa zaujíma, ako mohol Henry vedieť o Auggieho previerke a rezignácii Arthura.
Annie volá Arthurovi, že Henry prehltol návnadu, a sleduje ho, ako telefonuje z verejného automatu. Auggie zistí, že volal do Langley. Späť mu niekto zavolal z predplateného mobilu.
Seth Newman sa staví u Joan, aby jej vyjadril podporu. Možno by si mohli dať večeru? Joan odmietne, je toho na ňu priveľa. Potom zájde za Auggieom a chce, aby neoficiálne preveril Arthurov tajný mobil. Tvrdil jej, že jeho milenka je agentka. Joan však nechce ohroziť niečie krytie...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist