JOJ Plus

Kuriér II (7, 8)

18.1.2017 od 20:35 do 22:20

Duel
Misia sa zvrtne na neľútostný duel dvoch profesionálov.
Nájomný kuriér Frank dostane lukratívnu ponuku, aby priviezol vzácny obraz a dôležité dokumenty z vily krymského magnáta. Riskantnú akciu má poistiť aj druhý najatý kuriér, Frank je však zvyknutý pracovať sám a misia sa zvrtne na neľútostný duel dvoch profesionálov.
Nájomný kuriér Frank dostane lukratívnu ponuku, aby vyzdvihol a priviezol vzácny obraz a dôležité dokumenty z vily krymského magnáta. Boháč po okupácii a anexii Krymu utiekol do exilu a jeho sídlo v súčasnosti obýva ruský minister a bývalý príslušník KGB. Frank najprv odmietne, pretože úloha sa mu zdá príliš riskantná, ale z osobných dôvodov nakoniec prikývne a ponuku prijme. Je tu však malý háčik. Objednávateľ si pre istotu najal ešte jedného kuriéra, aby akciu poistil, ale Frank je zvyknutý pracovať sám, bez spoločníka, a tak netreba dlho čakať na prvé problémy, keď sa misia zvrtne na neľútostný duel dvoch profesionálov...

Chiméra
Frank Martin sa infiltruje do prostredia čínskej štvrte v Chicagu, aby zlikvidoval chemickú zbraň, ktorú tu vyrábajú pre teroristov v tajnom laboratóriu, ukrytom v prevádzke populárnej reštaurácie Čierny lotos.
FBI najme Franka Martina, aby prenikol do zázemia populárnej čínskej reštaurácie Čierny lotos v srdci Chinatownu v Chicagu, ktorá je krycím podnikom pre nelegálne operácie. Louis Tien, šéf gangu čínskej mafie Triády, tu tajne vyrába chemickú zbraň známu pod názvom Chiméra a predáva ju teroristom. A práve za jedného z nich sa má Frank vydávať, aby sa dostal až do laboratória, zásoby chemickej zbrane ukradol a pomohol FBI zlikvidovať celú zločineckú sieť. FBI síce celú akciu z diaľky monitoruje a zaisťuje, ale ako sa ukáže, niekto v tíme tajných agentov pracuje pre druhú stranu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist