JOJ

Dedičstvo (8)

18.1.2017 od 10:30 do 12:00

Dožinky
Júlia a Andrej sa prebudia v Gábrišovom dome po spoločne strávenej noci a ruka v ruke sa objavia na dožinkových slávnostiach v krčme. Júlia vyhrá v krčme tombolu, čo dedinčania patrične okomentujú. Lydka a Ronaldo majú tajné stretnutie v lese a skrývajú sa pred ľuďmi. Júlia ponúkne Mišovi vopred peniaze za prerábku domu, aby mal za čo zaplatiť školné pre syna. Na Rudov rozkaz Ďuri naznačí Gábrišovi, že by mal predaj domu Júlii ešte prehodnotiť. Aby to lepšie pochopil, Gabo mu to príde vysvetliť ešte dôkladnejšie. Júlia čaká s Andrejom a so Zdenkou na obecnom úrade na Gábriša. Majú podpísať kúpnopredajnú zmluvu. Gábriš jej však oznámi, že jej dom nepredá. Ešte väčšie je jej sklamanie, keď zistí, že sa už nemôže stretávať so svojou jedinou kamarátkou Lydkou. Aj Kristíne zakážu, aby komunikovala s Júliou. Júlia tuší, že za všetkým opäť stoja Petrovičovci, a tak si to ide vyjasniť s Danom na majer.

Dlhá popiska
Júlia (ZUZANA SLÁMKOVÁ) a Andrej (DANO JUNAS) sa budia v Gábrišovom dome po spoločne strávenej noci.
Rudo (FRANTIŠEK HARNÚŠEK) chce vziať Marcelu (TATIANA ŠTÚROVÁ) do mesta, má tam stretnutie a Farkašom. Marcela sa však vyhovára, že má na majeri prácu, ktorú musí prebrať s Danom (PETER MATTES). Jana (DÁŠA LAUROVÁ) sa odhodlá ospravedlniť Martinovi (MARCEL KLÍMA) za to, ako sa zachovala k jeho mame. Martin je k Jane tvrdý, ale dá jej možnosť ospravedlniť sa priamo Irene. Jana nakoniec Irenu (ZUZANA BEZÁKOVÁ) obmäkčí a Jana s Martinom sa udobria.
Júlia sa pred obchodom prihovorí Karolínke (KAROLÍNA KUBÁNKOVÁ) a porozpráva sa s Kristínou (KRISTÍNA GUŠTAFÍKOVÁ). Júlia je potom svedkom hádky Miša (ANTON ELIÁŠ) a Dariny (LUCIA FRIČOVÁ STNAKOVSKÁ) kvôli peniazom na školu ich syna. Júlia ponúkne Mišovi, že mu dá vopred peniaze za prerábku domu, aby mal za čo zaplatiť školné. Mišo peniaze od nej prijme. Kristína povie Danovi, že sa stretla s Júliou v dedine. Dano jej zakáže s ňou komunikovať a Kristína má tých jeho pravidiel už plné zuby.
Ďuri, na rozkaz od Ruda, dá najavo Gábrišovi, že by mal predaj domu Júlii ešte prehodnotiť. Aby mu to bolo jasné, príde mu to ešte podrobnejšie vysvetliť Gabo (JÁN MAROŠI).
Lydka (IVETA PENTHOROVÁ) a Ronaldo (DOMINIK GAJDOŠ) majú tajné stretnutie v lese, objaví sa tam Júlia s Andrejom, pred ktorými sa musia ukrývať. Marcela dáva pri pracovnom rozhovore Danovi otvorené návrhy. Dano ju však opäť odmietne.
Júlia a Andrej sa spolu, ruka v ruke, objavia na dožinkových slávnostiach v krčme.
Martin poprosí Luciu (NIKOLA DUBOVANOVÁ), aby mu pomohla kúpiť Janke darček. Lucia najprv netuší, o čo ide, keď na to príde, je sklamaná. Jane sa to ale dostane do uší skôr, než sa Martin objaví v krčme. Keď Jana potom zistí, že náušnie sú pre ňu a Lucia mu bola iba asistovať, je spokoná.
Júlia vyhrá v krčme tombolu, čo dedinčania patrične okomentujú.
Júlia čaká s Andrejom a so Zdenkou na obecnom úrade na Gábriša. Majú podpísať kúpnopredajnú zmluvu. Gábriš jej však oznámi, že jej dom nepredá. Ešte väčšie je jej sklamanie, keď zistí, že sa už nemôže stretávať so svojou jedinou kamarátkou Lydkou.
Marcela sa snaží vyvolať u Dana žiarlivosť a okato pred ním zvádza Gaba.
Júlia tuší, že za všetkým opäť stoja Petrovičovci, a tak si to ide vyjasniť s Danom na majer.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist