JOJ

Moja prvá dovolenka

17.1.2017 od 20:35 do 22:45

Benátky, Londýn
V dnešnej epizóde sa diváci zoznámia s dvomi pármi. Eva a Martin nemajú za sebou ľahké obdobie. Kvôli tomu, že Eva si dlho nevedela nájsť prácu, prišli o byt. Dnes žijú v podnájme a keďže peňazí nemajú nazvyš, nikdy spolu nemohli vycestovať na dovolenku. Náš štáb ich berie do romantických Benátok, kde na Evu čaká obrovské prekvapenie.
Ďalšou dvojicou sú mladí ľudia - Arnold a Hanka, ktorí sú veľkí fanúšikovia filmov s Harrym Potterom. Ich dovolenka sa teda odohráva v Londýne, no má to jeden háčik. Všetko, čo sa netýka Harryho Pottera, svojského Arnolda nezaujíma a Hanke tým poriadne lezie na nervy. Ako tieto dve cesty dopadnú a ako si poradia naši Slováci na svojich prvých dovolenkových cestách?

Dubaj, Rím
V dnešnej epizóde rozhodne nebude núdza o vtipné momenty, keďže na svoju prvú dovolenku sa vyberie známa postavička z reality šou Mama, ožeň ma - Tibor Nagy. So svojím kamarátom pocestujú do Ríma, no netušia, aké nástrahy si pre nich talianska metropola pripravila. Tibor je z večného chodenia po pamiatkach už niekoľko dní celý nesvoj a všetko vyvrcholí vo Vatikáne, kde stratí nervy. Ba čo viac, náhodne sa ocitne aj za mrežami, keďže miestni policajti mali podozrenie, že dovolenkár Tibor je hľadaným zločincom.
Ďalšie účinkujúce, dve mladé dievčatá, tiež prvýkrát cestujú na dovolenku, a to rovno do luxusného Dubaja v Spojených arabských emirátoch. Slovenské krásky so sexi postavami vzbudia u miestnych Arabov poriadny rozruch. Obe sú priam očarené Dubajom, kde to žije prepychom a bohatstvom, no keď sa dostanú do najluxusnejších obchodov, zostanú z tamojšej módy poriadne prekvapené.
O programe
Zábavná relácia, v ktorej Slováci prvý raz cestujú na dovolenku, prvýkrát letia lietadlom a prvýkrát musia komunikovať len rukami - nohami, keďže väčšinou neovládajú žiadny cudzí jazyk.
Čo zažijú Slováci, ktorí po prvý raz v živote prekročia hranice Slovenska a vycestujú užiť si svoju prvú dovolenku v zahraničí? Nikdy neleteli lietadlom, nehovoria takmer žiadnym cudzím jazykom a často ani netušia, čo znamená služba "all inclusive". Vyskúšajú si, či sa rukami-nohami dokážu dohovoriť v zahraničí, aké sú ich orientačné schopnosti, či je more slané, ako chutia morské príšerky na tanieri. Uvidia miesta, ktoré doposiaľ poznali len z obrázkov, ale situácia im nikdy neumožnila, aby k nim vycestovali. V prvom rade si však užijú zaslúženú dovolenku, spoznajú svet a občas aj jeho nástrahy, ale nebude chýbať ani kus romantiky pri západe slnka.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist