JOJ

Dedičstvo (7)

17.1.2017 od 10:30 do 12:00

Dom snov
Lydka prichádza s fantastickou správou, že zomrela pani Gábrišová a jej dom je na predaj. Júlii sa dom po pani Gábrišovej páči, hneď sa dohodne s jej synom, za akú sumu jej ho predá. Bauer zistil informácie o nezvestnom Júliinom strýkovi Ivanovi Millerovi a od Ruda žiada peniaze za mlčanie. Rudo sa však nedá vydierať, čo Bauer pocíti na vlastnej koži. Po príučke Bauer oznámi Júlii, že ju viac nebude zastupovať a odovzdáva jej všetky dokumenty. Júlia jeho náhlemu rozhodnutiu nerozumie. Rudo poverí Dana, aby poštval ľudí v dedine proti Júlii. Zabezpečí, aby Gábriš zdvihol Júlii cenu za dom. Ďuri vidí, ako sa Kristína bozkáva s Danom. Vynadá jej, že sa s ním zaplietla a tak dlho skrývala. Tóno zakáže Lydke stretávať sa s Júliou. Ak chce ísť na dovolenku do Chorvátska, musí ho poslúchnuť. Lydka mu to sľúbi, ale na truc ide nahnevaná za Ronaldom. Andrej sa pred Júliou obhajuje, že rozvod s Ivetou je pre majetok komplikovaný a len kvôli nej sa vzdal úplatku, ktorý mu ponúkal Dano za podpísanie stavebných pozemkov. Andrej príde za Júliou do Gábrišovho domu a strávia spolu romantickú noc.
Dlhá popiska
Bauer sa snaží Rudovi (FRANTIŠEK HRNÚŠEK) predať informácie, ktoré zistil o Júliinom (ZUZANA SLÁMKOVÁ) strýkovi Ivanovi Millerovi. Rudo najprv obchod odmieta, lebo by tým priznal, že s jeho zmiznutím má niečo spoločné. Nakoniec sa predsa len s Bauerom dohodne, že mu za jeho mlčanie zaplatí.
Andrej (DANO JUNAS) sa snaží s Júliou urovnať vzťah, ale ona nemá záujem s ním niečo riešiť, pokiaľ nemá upratané vo svojom živote.
Lydka (IVETA PENTHOROVÁ) prichádza s fantastickou správou, že zomrela pani Gábrišová a jej dom je na predaj. Darina (LUCIA FRIČOVÁ STANKOVSKÁ) prezradí Jane (DÁŠA LAUROVÁ), že po dedine sa rozpráva, že Martin (MARCEL KLÍMA) ju vymenil za Luciu (NIKOLA DUBOVANOVÁ) a že ich videla spolu na zmrzline. Jana si to okamžite ide vybaviť s Luciou. Júlii sa dom po pani Gábrišovej páči, hneď sa dohodne s jej synom, za akú sumu jej ho predá. Bauer prichádza na stretnutie s Rudom, kde má prevziať peniaze za svoje mlčanie. Na určenom mieste ho však čaká Gabo (JÁN MAROŠI) s Farkašom a jeho gorilou. Bauer pocíti na vlastnej koži, že Rudo sa nenechá vydierať. Po príučke oznámi Júlii, že ju viac nebude zastupovať a odovdzáva jej všetky dokumenty. Júlia jeho náhlemu rozhodnutiu nerozumie.
Andrej donúti Júliu, aby ho vypočula. Povie jej, že rozvod s Ivetou je kvôli majetku komplikovaný a tiež to, že sa kvôli Júlii vzdal úplatku, ktorý mu ponúkal Dano za podpísanie stavebných pozemkov. Júlia to ale celé pochopí inak, ako to Andrej myslel.
Gabo sa pokúsi zvádzať Marcelu (TATIANA ŠTÚROVÁ), ktorá s ním chvíľu hrá jeho hru, ale nakoniec ho poníži. Jana chrstne Júlii do tváre, že Andrej je s ňou len pre peniaze.
Rudo dá za úlohu Danovi, aby poštval ľudí v dedine proti Júlii. Má zistiť s kým sa stretáva a dať tým ľuďom najavo, že si to neželá. Lucia nechtiac prezradí Danovi, že Júlia hľadá v dedine dom a že jej s tým pomáha Lydka. Gitka, Darina a Zdenka presvedčia Gábriša, že by mal Júlii zdvihnúť cenu za dom. Júlia ponúkne prácu na dome Mišovi. Ten ju vezme.
Ďuri (PAVOL TOMČÍK) vidí, ako sa Kristína (KRISTÍNA GUŠTAFÍKOVÁ) bozkáva s Danom (PETER MATTES). Vynadá jej za to, že sa s ním zaplietla a tak dlho skrývala. Prosí ju, aby to s ním skončila. Dano vysvetlí Tónovi (ADOLF ACHBERGER), že ak chce aj naďalej svoju prácu na družstve, musí Lydke zakázať, aby sa stretávala s Júliou. Lydka povie Júlii, kto stojí za tým, že Gábriš zdvihol cenu za dom. Júlia je nahnevaná, chce si to so Zdenkou (DRAHOMÍRA PANUŠKOVÁ) vydiskutovať.
Jana v obchode stretne Martina aj s jeho mamou, naváža sa do neho za to, že sa v dedine klebetí, že sa dal dokopy s Luciou. Irena sa zamieša do rozhovoru a Jana jej nepekne vynadá. Júlia chce stráviť noc v Gábrišovom dome. Luiza presvedčí Andreja, že ak to chce s ňou urovnať, musí ísť za ňou.
Tóno zakáže Lydke stretávať sa s Júliou. Ak chce ísť na dovolenku do Chorvástka, musí ho poslúchnuť. Lydka mu to sľúbi, nahneva sa a na truc ide za Ronadlom.
Martin sa po scéne v obchode, pred Luciinými očami, rozíde s Janou. Andrej príde za Júliou do Gábrišovho domu. Strávia spolu romantickú noc.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist