JOJ

Poručík Backstrom I (9)

16.1.2017 od 01:30 do 02:10

Nevyhnutná pravda
Oddelenie špeciálnych prípadov poručíka Backstroma pátra po nezvestnom Sebastianovi Serafianovi, lídrovi hudobnej skupiny The Inescapable Truth. V dodávke, ktorú šoféroval jeho komplic, utiekol z nútenej odvykacej kúry, kde sa liečil z drogovej závislosti. Po niekoľkých dňoch nájdu dodávku na dne priekopy a v nej Sebastianovo mŕtve telo.
Backstrom spočiatku podozrieva dr. Alana Kobrinea (FARAN TAHIR), ktorý Sebastianovi dodával drogy a proti ktorému mal Sebastian svedčiť ako korunný svedok pred súdom, keď ho obvinili z distribúcie drog. Podozrivými sú však aj členovia jeho kapely, ktorí na Sebastiana žiarlili. Napríklad Drew Carver (GARRETT BLACK) sa nikdy netajil svojimi ambíciami, vždy túžil byť lídrom a prevziať vedúcu funkciu v kapele...
Backstrom si všimne, že jeho homosexuálny podnájomník Gregory Vaklentine (THOMAS DEKKER) má rovnaký nos aj penis ako on, a začne si myslieť, že je Gregoryho otcom. Vyhľadá Gregoryho matku, bývalú prostitútku Lou Finsterpvú (LOLITA DAVIDOVICHOVÁ), ktorá kedysi bola jeho milenkou. Časovo však ich pomer nezodpovedá Gregoryho narodeniu. Lou však Backstromovi aj Gregorymu prezradí, že v skutočnosti sú nevlastní bratia, pretože Gregoryho mala s Backstromovým otcom!
Ukáže sa, že doktor Korbine nezabil Sebastiana Po výsluchu všetkých členov hudobnej skupiny Backstrom odhalí vraha...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist