Nova

V zajetí ráje

15.1.2017 od 12:45 do 14:30

Originální název: Stranded in Paradise
Krátký popis: Když se Vanessa Marcil vypraví na pracovní konferenci na Portoriko, hurikán, který ostrov ohrožuje, se nakonec stočí jiným směrem. Vanessa ale zažije hurikán citů, který její život obrátí vzhůru nohama.
Rok výroby: 2014
Délka (min): 86
Hodnocení návštěvníků: 5.2 z 10 bodů (hlasovalo 44).
Typ filmu: komedie, romantický
Země: USA
Režie: Bert Kish
Scénář: Tracy Andreen
Hrají: Vanessa Marcilová (Tess Nelson), James Denton (Carter McConnell), Cindy Pickettová (Mona Nelson), Gladys Rodríguez (Stella Demur), Isel Rodriguez (Erin), Alfredo De Quesada (Len Connor), Guillermo Valedon (Luis), Antonio Deleo (Jeff Jackson)

Popis filmu: Tess Nelsonová, vyťažená manažérka µudských zdrojov v prestížnej firme, nečakane príde o svoju skvelú prácu a zrazu je nezamestnaná. Rýchlo sa zbalí, aby stihla súkromne absolvovať dávnejšie plánovanú služobnú cestu do Portorika, kde sa koná významná konferencia personalistov z celého sveta. Verí, že medzi zástupcami rôznych významných firiem uloví nejakú novú lukratívnu pracovnú príležitosť a zachráni si vysnívanú kariéru. Plánovaný týždenný pobyt v rajskej prírode sa však zvrtne na sled nečakaných katastrof a vyvrcholí príchodom hurikánu, ktorý na celom ostrove zruší zvyčajný život, obchodné jednania aj všetky konferencie. A práve vtedy Tess stretne atraktívneho cestovateµa a dobrodruha Cartera McConnella, ktorý jej načrtne novú životnú perspektívu. Takú, o ktorej doteraz nemala ani poňatia. Vďaka nemu spozná rozkoš vášne, v živote aj v láske. Priateµská Portoričanka Stella im podá pomocnú ruku a ukryje Cartera s Tess pred prírodnou pohromou. Tess riskovala šialenú cestu do Portorika, aby získala nový lukratívny džob, namiesto toho však objavila nový rozmer života a hlavne šťastie, o akom sa jej dovtedy ani nesnívalo. Pretrvá láska Tess a Cartera dlhšie, než sedem dní pobytu na rajskom ostrove?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist