JOJ Plus

Tanec na vlnách

14.1.2017 od 12:50 do 15:00

Hlavnými postavami výbornej americkej komédie je dvojica ufrflaných, večne sa hašteriacich penzistov. Kým Herb Sullivan (Jack Lemmon) celý život pracoval ako úradník a dodnes s láskou spomína na svoju milovanú zosnulú manželku, jeho švagor Charlie Gordon (Walter Matthau) je drobný, utáraný podvodník, ktorý si narobil množstvo dlhov stávkovaním na dostihoch.
Netreba sa preto čudovať, že Herba ľstivo prehovorí na plavbu na obrovskej luxusnej zaoceánskej lodi a až na mori, cestou na Bahamy, mu prezradí, že lístky síce boli zadarmo, ale oni tu nie sú ako turisti, ale ako profesionálni tanečníci a spoločníci. Ich úlohou je starať sa o ženy, ktoré nikto nevyzve k tancu. A to je riadny problém, pretože Herbovo tanečné umenie má do profesionálneho ďaleko a Charlie, ten nemôže tancovať vôbec, čo, pochopiteľne, neunikne pozornosti kapitána Gila Godwyna (Brent Spiner).
Navyše si Herb nie je istý, či je pripravený na to, aby robil po smrti svojej ženy spoločnosť nejakej paničke. Herb si nájde spriaznenú dušu v pôvabnej vdove Vivian (Gloria DeHavenová), ktorá rovnako ako on nemôže zabudnúť na svojho partnera. Charlie, ktorý sa rozhodol vyriešiť svoje finančné ťažkosti prostredníctvom nejakej bohatej paničky, sa začína točiť okolo bohatej dedičky Liz LaBrecheovej (Dyan Cannonová). Vonkoncom netuší, že je ešte chudobnejšia ako on, a na lodi je preto, aby si nahovorila nejakého bohatého ženícha...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist