DajTo

NCIS: New Orleans I (1, 2/23)

14.1.2017 od 18:25 do 20:15

NCIS: NEW ORLEANS je kriminálny seriál o lokálnej pobočke Námornej vyšetrovacej služby, ktorá vyšetruje zločiny týkajúce sa vojenského personálu v New Orleans, meste známom svojou hudbou, zábavou a dekadenciou. Tím vedie špeciálny agent Dwayne Pride, neworleanský rodák, ktorého poháňa túžba po spravodlivosti. Medzi jeho spolupracovníkmi sú špeciálny agent Christopher LaSalle, ktorý je nesmierne pracovitý, a agentka Meredith "Merri" Brody, charizmatická a tvrdá vyšetrovateľka, ktorá prišla do New Orleans z úradu v Great Lakes hľadať nový začiatok. Pomáha im súdna lekárka Dr. Loretta Wade, ktorá je práve tak excentrická, ako inteligentná. Toto mesto plné farieb ukrýva aj temnú stránku, je magnetom pre členov vyšetrovacej služby, a keď nestriedmosť nasleduje problém, Prideov tím má navrch.
1: Hudobník, lieč sa sám!
Neworleanské NCIS vyšetruje smrť námorného dôstojníka Calvina Parksa, bývalého člena miestneho gangu. Pre Dwaynea je to osobné, pretože obeť poznal. Kedysi mu pomohol dostať sa z gangu, stal sa jeho mentorom a radcom a pomohol mu ku kariére námorného dôstojníka. Dwayne neverí tomu, že sa k zločinu pred smrťou opäť vrátil. Calvin pracoval v miestnom prístave a mal na starosti preberanie námorných zásielok potravín. Tím zistí, že sa v prístave pašoval kradnutý tovar. Bol Calvin zapletený do pašovania, alebo naopak na to prišiel a musel zomrieť?
2: Nosič
Námorný poručík zomrie v dobe "opušťáku" na určitý druh moru, začína sa hra s časom. Tím sa snaží čo najskôr nájsť všetky ďalších námorníkov, ktorí boli pri "opušťáku" v kontakte s obeťou. Musia skontrolovať všetky možné miesta výskytu ochorenia a určiť zdroj vysoko infekčnej choroby. Tímu pomáhajú kolegovia z NCIS Tony DiNozzo a Abby Sciutová s jej kamarátkou Meredith Eatonovou z Centra kontroly chorôb. To všetko pod dohľadom Leona Vanca.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist