JOJ Plus

Hawaii 5.0 V (12, 13)

13.1.2017 od 17:45 do 19:35

Nezabudnutí
Vyšetrovanie vraždy mozgovej chirurgičky, ktorú zabili tesne pred tým, ako mala súrne operovať odsúdeného zločinca, zavedie policajný tím Five-0 k starému prípadu, v ktorom pred štyridsiatimi rokmi záhadne zmizli štyria chlapci z miestnej polepšovne. Poručík McGarrett medzitým pátra, kto mu ukradol a zničil vzácne auto, ktoré zdedil po otcovi.
Policajný tím Five-0 vyšetruje vraždu doktorky Christiny Dupontovej (SARAH JANE MORRISOVÁ), lekárky-špecialistky a mozgovej chirurgičky, ktorá mala súrne operovať odsúdeného zločinca Paula Delanoa (DANIEL BALDWIN), no zabili ju tesne pred zákrokom.
Detektívi odhalia, že jej prípad súvisí s inou vraždou, ktorá sa odohrala predchádzajúci deň, a tá je zase spojená so starým prípadom spred 40-tich rokoch, keď sa v roku 1974 záhadne stratili štyria chlapci, ktorí si odpykávali trest v miestnej polepšovni a ich zmiznutie sa dodnes neobjasnilo.
Popri tom poručík McGarrett pátra, kto mu ukradol a zničil vzácne auto, ktoré zdedil po otcovi. Dcéru policajného dôstojníka Loua Grovera (CHI McBRIDE) trápia nočné mory, v ktorých sa stáva obeťou únosu.

Súdny deň
Policajný tím Five-0 a súkromný bezpečnostný poradca Joe White musia spoločnými silami zastaviť teroristov, ktorí uniesli muža, nakazeného novým, smrteľne nebezpečným kmeňom vírusu vtáčej chrípky na Filipínach. Vírus chcú z obete izolovať a použiť ho ako zbraň hromadného ničenia. Plánujú ním nainfikovať včely, ktoré smrteľnú nákazu roznesú po celom svete...
Bezpečnostný poradca Joe White (TERRY O'QUINN) a Steve McGarrett (ALEX O'LOUGHLIN) z policajného tímu Five-0 eskortujú muža, ktorý sa na Filipínach nakazil novým smrteľným kmeňom vírusu vtáčej chrípky. Počas prevozu ich prepadnú ozbrojení muži a nakazeného Mitcha Langa unesú. Pri prestrelke McGarrett postrelí jedného z útočníkov, ktorý im prezradí, že únoscovia sú teroristi, ktorí chcú smrtiaci vírus z obete izolovať a použiť ho ako zbraň hromadného ničenia. Plánujú ním nainfikovať včely, ktoré by zabezpečili celosvetovú pandémiu smrteľnej choroby a vyhubili by tak ľudskú populáciu na celej zemeguli. Medzitým najatí žoldnieri unesú univerzitného profesora Howarda Rennicka (BRADDOC DeCAIRES), aby ich plán technicky zrealizoval.
Policajný tím Five-0 bojuje s časom, aby objavil laboratórium teroristov a oslobodil unesených mužov, skôr než sa im podarí nekontrolovateľne rozšíriť smrteľný vírus nakazenými včelami.
Pri súboji s teroristami Joe White príde do styku s nakazenými včelami a stane sa obeťou ich útoku. Podarí sa mu prežiť v karanténe?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist