JOJ

Vybíjaná: Choď do toho na plné gule

10.12.2016 od 10:40 do 12:35

Peter LaFleur (Vince Vaughn) je charizmatický muž a zároveň zadlžený majiteľ nevábnej telocvične zvanej Average Joe's (Obyčajní chlapíci). Klientelu zariadenia tvoria návštevníci, ktorí nedosahujú ani priemer - samozvaný pirát a čudák Steve (Alan Tudyk) či rachitický zakomplexovaný stredoškolák Justin (Justin Long), ktorý túži ohromiť nedostižnú roztlieskávačku.
Verní sú mu aj náruživý nadšenec minoritných športov a snaživý otec rodiny Gordon (Stephen Root), prostoduchý mladík Owen (Joel David Moore) a nafúkaný všeumelec Dwight (Chris Williams), ktorý v skutočnosti nevie vôbec nič.
Petrova zanedbaná telocvičňa upúta White Goodmana (Ben Stiller), ctiteľa silových športov a do seba zahľadeného majiteľa fitness centra Globo Gym. White chce prevziať Average Joe's a Petrove neexistujúce účtovníctvo mu to veľmi uľahčí. Chce totiž na jej mieste vybudovať parkovisko pre svoj v susedstve stojaci komplex. A keďže v porovnaní s Petrom je tvrdý biznisman, nezastaví sa pred ničím.
Banka, ktorá má na starosti prevod telocvične v prospech Globo Gym, menuje právnu zástupkyňu Kate Veatchovú (Christine Taylorová), aby proces dokončila. Petrov chlapčenský šarm však vyhrá a Kate sa pridá na jeho stranu a pokúsi sa Average Joe's zachrániť. Za Petrom stoja aj jeho verní klienti, ktorú tiež chcú zabojovať o zachovanie telocvične.
Ako? Účasťou na šampionáte vo vybíjanej, kde sa za víťazstvo vypláca prémia 50-tisíc dolárov, čo je presne toľko, koľko Peter potrebuje na záchranu telocvične. Dajú sa v šibeničnom termíne zvládnuť základy vybíjanej?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist