JOJ Plus

Vydatá nevesta

9.12.2016 od 22:25 do 00:25

Doktorka Emma Lloydová (UMA THURMANOVÁ) je obľúbená rozhlasová moderátorka, ktorá v svojej pravidelnej talkshow pomáha poslucháčom riešiť ich problémy v oblasti medziľudských a partnerských vzťahov. Ženy ju zbožňujú, mnohí ju považujú za najlepšiu odborníčku. Práve vydala knihu, sama je šťastne zasnúbená s perfektným mužom Richardom (COLIN FIRTH), a tak sa zdá, že pre udeľovanie životných rád je tou najpovolanejšou osobou.
V najpočúvanejšej rozhlasovej relácii radí ženám aj mužom, ako si majú nájsť toho pravého partnera na spoločnú cestu životom a pritom sa ani trošičku nespáliť. Ten, kto prejde jej povestným testom, je určite pán Dokonalý alebo pani Dokonalá. Cez takzvané „sito“ sa ale žiaľbohu nedostane snúbenec jednej z poslucháčok a plánovaná svadba musí byť okamžite zrušená. Čo si však počať z odkopnutým ženíchom? A tak jedno dobre mienené odporúčanie nečakane prevráti Emmin život naruby.
Newyorský hasič Patrick Sullivan (JEFFREY DEAN MORGAN) je opakom správneho muža. Je priamočiary, vášnivý a neuveriteľne nespoľahlivý. Vyhovoriť jeho snúbenici svadbu s takým vetroplachom nie je pre Emmu žiadnym tvrdým orieškom. A tak Patrick zostane sám so svoju pošramotenou povesťou a túžbou po sladkej pomste, ktorá zamieša kartami nejedného života a otrasie aj tým najdokonalejším plánom. Vo svete elektronických databáz je totiž možné sfalšovať hocičo. Emmu čaká šok, keď zistí, že sa nemôže vydať za svojho dokonalého boháča Richarda, pretože podľa matričných záznamov už vydatá je - za jednoduchého hasiča Patricka!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist