JOJ Plus

Milionár z chatrče

3.12.2016 od 20:30 do 23:00

18-ročný mladík Jamal Malik (DEV PATEL) sedí v televíznom štúdiu naproti moderátorovi indickej verzie súťaže Chcete byť milionárom a čaká na poslednú otázku, ktorá ho delí od rozprávkovej výhry 20 miliónov rupií.
Ešte pred krátkym časom bol chudobným chlapcom z bombajského slumu, chlapcom, ktorý sa narodil do sveta bez budúcnosti, do sveta nepredstaviteľnej biedy. Ako sa chalan z ulice dokázal dostať tam, kam sa nedostali ani mladíci z lepších rodín, ani učenci s niekoľkými titulmi vo vrecku?
Odpovede na tieto otázky bude z Jamala ťahať niekto oveľa nepríjemnejší ako televízny moderátor. Pred poslednou otázkou má Jamal iba jeden deň na to, aby sa pripravil. Bohužiaľ, prípravu mu strpčujú policajní vyšetrovatelia, ktorí ctia prezumpciu viny a snažia sa aj s použitím brutálnej sily získať od Jamala odpoveď na kľúčovú otázku - akým podvodom sa dostal na krôčik od rozprávkového bohatstva.
Jamal im rozpráva svoj životný príbeh, z ktorého policajti pochopia, prečo pozná odpovede na všetky zákerné súťažné otázky. A tiež sa dozvedia, že Jamal má aj ďalšie dôvody k účasti v slávnej televíznej súťaži než len vidinu hromady peňazí, napríklad úsilie nájsť stratenú lásku...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist